Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb biffpanna med äpple och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka potatisen.
  2. Strimla bacon och knaperstek. Strimla rostbiffen. Kärna ur och skär äpplet i klyftor.
  3. Stek köttet, purjolök och äppelklyftor hastigt i en het panna. Häll på kalvfonden, äppeljuice och vatten. Låt biffpannan puttra några minuter och tillsätt sedan knaperstekt bacon och salladslök.
  4. Servera med riven pepparrot och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.