Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och enkel fiskgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Minimalistiskt recept - när kylen gapar tom...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll en matsked olja eller matfett i en större ugnsfast form och lägg i den otinade fisken. Salta och peppra.
  2. Hacka ½ lök och lite purjo, lägg på fisken.
  3. Tillred potatismoset enligt anvisning på förpackningen. Smaka av med salt, peppar och lite muskot. Rör i ägget. Klicka moset runt fisken i ugnsformen. Gärna toppigt.
  4. Tillred såsen enligt anvisning på förpackningdn (1 påse räcker). Häll den över fisken.
  5. Riv lite ost över moset.
  6. Gratinera i 225 grader ca 30 min (200 grader varmluft) eller tills moset fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lena 16 maj 2013

    Hejsan! Har lagat denna underbara fiskgratäng idag. Du får av oss en fyra. Mvh Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.