- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Minimalistiskt recept - när kylen gapar tom...
Instruktioner
- Häll en matsked olja eller matfett i en större ugnsfast form och lägg i den otinade fisken. Salta och peppra.
- Hacka ½ lök och lite purjo, lägg på fisken.
- Tillred potatismoset enligt anvisning på förpackningen. Smaka av med salt, peppar och lite muskot. Rör i ägget.
Klicka moset runt fisken i ugnsformen. Gärna toppigt.
- Tillred såsen enligt anvisning på förpackningdn (1 påse räcker). Häll den över fisken.
- Riv lite ost över moset.
- Gratinera i 225 grader ca 30 min (200 grader varmluft) eller tills moset fått fin färg.
Publicerat den
11 april 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hejsan! Har lagat denna underbara fiskgratäng idag. Du får av oss en fyra. Mvh Lena