Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba fiskgratängen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här fiskrätten är mycket uppskattad; till och med av barn och ungdomar som normalt inte vill äta fisk. Billig och lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så att det går att skiva den i tunna skivor. Skölj och skiva purjolöken. Fräs löken i stekpanna så att den blir mjuk och glansig, men inte brun.
  2. Smörj formen och bred ut fisken. Bred ut purjolöken ovanpå fisken. Skiva tomaterna och lägg ut dem ovanpå.
  3. Vispa grädden och rör ner majonnäsen samt kryddorna. Häll blandningen över fisken.
  4. Grädda i 175 graders ugnsvärme ca 30 minuter. Jag föredrar att servera med pressad potatis och en vanligt grönsallad eller ättiksgurka,

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.