Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba frukostbullar

(13 kommentarer)  
Snabba frukostbullar Snabba frukostbullar Snabba frukostbullar
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

De här frukostbullarna tyckte jag blev goda. jag som inte äter filmjölk annars.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda de båda mjölsorterna, bakpulver och salt i en bunke. Rör ner sirap och filmjölk i mjölblandningen. Arbeta ihop allt till en deg. Forma 12 bullar av degen, lägg på bakplåtsklädd plåt. Vispa ägget lätt med en gaffel och pensla sedan bullarna med äggvispet, strö på lite vallmofrön. Grädda bullarna mitt i ugnen, 10-15 minuter. Låt dem svalna övertäckta på galler.

Liknande recept

Kommentarer (13)

  • Friidahansson 29 mars 2008

    Jag tyckte att dessa bullarna var de gidaste jag någonsin ätit. Jag har bakat många bullar i mina dagar, men dessa var verkligen "något att sätta tänderna i".

  • guardianlinda 15 april 2008

    Hej! Jag undrar ifall jag bara kan använda vetemjöl och skippa grahamsmjölet?/Linda

  • farmoringer 20 augusti 2008

    Det här blev jättegoda bullar. Hade ingen grahamsmjöl utan tog rågsikt istället och jag tror inte det gjorde nåt...

  • Disen 18 april 2009

    Har precis ätit dina frukostbullar och dom var verkligen goda. Extra plus för att det gick snabbt och enkelt att baka dom och att man oftast har ingredienserna hemma. Nu väntar jag på att resten av familjen ska komma upp och få färska frallor till frukost. En klar 5:a. Tack för receptet. Ha en skön dag. Kram Disen

  • sikaal 20 augusti 2009

    Har inte riktigt "kommit överens" med receptet, men skall prova igen!

  • UllaLindlof 29 augusti 2009

    Hej1 Bullarna var goda. Men jag tyckte degen var kletig. Ska jag bara ta mer mjöl? Tänker testa igen. Ulla

  • Purplestar 4 februari 2010

    Ska det inte vara lite smör i degen också? blir de inte lite torra annars? Jag ska prova för jag har verkligen letat efter snabba bullar istället för scones som det alltid blir på morgonen om man vill göra lite mysigt.... Va kul :0) Jag tror det här blir en 5:a

  • Loulou3 25 januari 2011

    Väldigt goda och snabba bullar. Tack för receptet! En 5:a från oss, vuxna och barn!

  • jennienil 3 november 2011

    Väldigt goda bullar. Jag har bakat dem flera gånger nu och de har varit väldigt popis varje gång, har delat ut receptet flera ggr. Underbara när man inte har massor med tid men änd¨å vill ha nybakat till fikat. Har varierat med havregryn, musli och linfrön, blir alltid lika bra!

  • bubba80 25 april 2012

    Jättegoda frallor. Bifogar en bild på mina. Tack för receptet som redan testats flera ggr :)

  • bubba80 25 april 2012

    En till bild från dagens :)

  • Keadyeva 17 oktober 2013

    Jattegoda bullar. Eftersom jag bor utomlands och inte har tillgang till filmjolk, anvande jag 0.1% naturell yoghurt istallet och fullkornsmjol istallet for grahamsmjol for det hade jag inte tillgangligt. Sen fick jag inte till 12 bullar utan bara 9 sa jag maste ha gjort dem storre an du rekommenderar men supergoda och snabb bakade sa de kommer jag att baka manga ganger i framtiden. Tack for receptet.

  • Inger23 25 maj 2014

    Fenomenalt goda bullar! 👏 Jag gjorde dem glutenfria på sempers mix och grov mix. Ibland är det kul om alla kan äta samma bröd även om inte alla tål allt och dessa är perfekta som glutenfria!!! 👌

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.