Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbakad goding

 
Skriv ut

Gluten- och laktosfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smöra ett stekfat. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda ner yoghurt och sirap. Rör ihop till en smet med träslev. Klicka ner smeten i formen och släta ut den lite. Grädda i mitten av ugnen i 30 min. Låt svalna under duk.
  2. Om en vanlig, avlång brödform används är gräddningstiden 60 min i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.