Snacka om snabblagat. Mustiga kryddor till fisk är väldigt vanligt i södra Indien.
519 kalorier per portion
Instruktioner
- Sätt ugnen på 100º.
- Skölj, kärna ur och finhacka chilifrukten.
Skala gurkan, dela den på längden, kärna ur. Hacka gurkan i grova bitar och lägg i en bunke. (Lägg undan lite till garnering).
- Halvera citronen, pressa juicen från den ena halvan i bunken (spara den andra halvan till servering).
- Tillsätt yoghurt, salt, peppar och hälften av den hackade chilifrukten i bunken.
- Dela varje laxfilé på längden i 3 delar ca 1 ½ cm breda. Bred tandooripaste med baksidan av en sked över fiskbitarna.
- Värm naanbröden i ugnen ca 10 minuter.
- Fördela de varma naanbröden på tallrikar. Lägg på en generös klick av gurkyoghurten och 3 laxbitar per bröd.
- Strö över den sparade gurkan och chilifrukten samt korianderblad. Pressa över juice från den andra citronhalvan.
Publicerat den
16 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar