Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbrimmad kolja

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag har bara provat detta med just kolja, men det borde väl fungera med liknande fisksorter med :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vatten och salt och se till att saltet löser sig ordentligt. Lägg ner fisken i lagen och se till att den täcks. Ställ klockan på 20 min och håll tiden noga eftersom fisken kan bli för salt annars.
  2. Efter 20 min tar du upp fisken och lägg den då gärna i en smörsmord form och laga i ugnen ca 15 min. Den blir perfekt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.