Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snurror med ost och skinka

 
Skriv ut

Gott till drinken. Kan styckfrysas ogräddade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, salt och bakpulver. Klicka i margarin och keso och arbeta samman till en deg.
  2. Kavla ut degen, rulla den till en lång korv som kavlas ut så att den blir ca 15 cm bred.
  3. Lägg skinkan på och strö osten över. Rulla ihop så hårt det går och nyp till skarven.
  4. Skär i bitar om ca 1 cm. Pensla med ägg och gratinera i 200 grader i 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.