Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria cornflakestoppar

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och annorlunda kaka med både cornflakes, kokos, jordnötter och bittermandel i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Riv bittermandlarna och blanda med cornflakes, kokos och de hackade jordnötterna.
  3. Vispa äggvitan till hårt skum och vänd ner blandningen i skummet.
  4. Rör sist ner äggulan försiktigt
  5. Klicka ut toppar på plåt och grädda i 10 minuter.
  6. Ät och njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.