Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria kanelmuffins med päron

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dessa är supergoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt vattnet och låt svalna.
  2. Vipa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt sötningsmedel, kanel, matfettsblandningen och mjölet blandat med bakpulvret. Rör sakta till en jämn smet.
  3. Fördela smeten i tolv muffinsformar och lägg i de urkärnade och skivade päronklyftorna.
  4. Grädda mitt i ugnen i 250 grader ungefär i 12-14 minuter.
  5. Låt de svalna på ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.