Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria syltscones

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sockerfria syltscones.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 275 grader och blanda ihop mjöl, salt och bakpulver i en bunke. Rör ner yoghurt och sylt och blanda väl. Dela den kladdiga smeten med händerna snabbt till 4 högar och klappa ut dem ganska tjocka i vardera hörnet av en bakplåtspapperklädd plåt.
  2. Platta till dem något med baksidan av en, eventuellt oljad, stekspade eller handen till en kaka. Dela varje kaka i fyra delar med en kniv, trots kladd. Sätt in i dem i ugnen och grädda ca 12 minuter eller något längre om de är tjocka. Se till att de blir genomgräddade. Låt dem svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.