Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med päronmums

 
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Det här blev gott, så jag delar med mig.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner creme fraiche. Smält smöret. Blanda vetemjölet med bakpulver och vanillinsocker. Rör ner torrvarorna och sedan det smälta smöret. Häll smeten i smörad och ströbröad form. Skala och klyfta päronet, lägg klyftorna på smeten som strålar från solen. Pudra kardemumma över, strö muscovadosocker över och lägg några klickar smör över. Grädda i ugn på 175 grader i 45-55 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.