Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkakan man aldrig kan misslyckas med!

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En villig Dam som villigt låter sig vispas, blandas, gräddas, stjälpas upp utan att darra, varje gång stå där lika guldgul och pålitlig

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 175 c Smörj o bröa en springform ca 22-25 cm 1. Vispa ägg o socker pösigt 2. Blanda torra ingredienserna 3. Tillsätt det avsvalnade smöret och mjölken 4, Häll smeten i formen 5. Grädda 50 min i 175 c 6. Låt kakan svalna i formen innan den stjälps upp .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.