Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaksrutor med maräng

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

goda

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker poröst tillsätt 1 ägg i sänder och rör kraftigt mellan varje ägg blanda mjöl och bakpulver och tillsätt det i smeten häll smeten i en liten långpanna med bakpapper i bred ut smeten jämt. Vispa äggvitorna till hårt skum tillsätt sockret och vispa en stund till bred ut marängsmeten över sockerkakssmeten strö på mandel och russin grädda i 175 grader i ca 25-35 minuter lägg över papper om marängsmeten blir för brun skär kakan i fyrkanter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.