Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagskyckling med kantarellsås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och dela kycklingfiléerna en gång på längden. Stek kycklingfiléerna i smör. Salta och peppra lätt. Stek av dem med lite vitt vin när de är genomstekta. Koka ris.
  2. Såsen: Lägg i lite smör eller margarin i stekpannan ( gör ej ren den efter att du stekt kycklingen). Häll i mjölk. grädde, vin och kycklingfond. Vispa ihop och tillsätt maizenamjöl. Red av, så att du får den lagom tjock. Salta och peppra efter tycke och smak. Lägg i svampen och låt koka på svag värme i ca 5 minuter. Servera med riset och kycklingfiléerna.
  3. Ha gärna en liten sallad vid sidan. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.