Smakrik fläskkarré som får en karamelliserad yta av sweet chilisås.
Instruktioner
- Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
- Skala, halvera och skär löken i strimlor. Dela, kärna ur och skär paprikan i tärningar. Fräs lök och paprika i 1 msk olja ca 1 minut. Lägg åt sidan.
- Stek fläskkarrén ca 3 minuter på varje sida i olja, krydda med salt och peppar. Häll på sweet chilisås, soja och vatten. Låt koka ihop med köttet tills vätskan nästan kokat bort och börjat karamellisera, ca 5 minuter. Vänd köttet ett par gånger så att såsen täcker köttet väl.
- Stek äggen. Skölj ärtorna i kallt vatten. Tillsätt lök, paprika, ärter och majs i riset och blanda runt.
Skär köttet i strimlor och servera med ris och ägg.
Publicerat den
20 juni 2009
Liknande recept
Skriv kommentar