Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God rätt skall hälst stå över natten blir bäst då

Ingredienser

Instruktioner

  1. Filen skärs i skivor.(ev bog i strimlor) Vänd köttet i mjöl och bryn i olja. ( efterkoka bog i 15 minuter file 5 minuter) Hacka lökarna,skrapa morötterna och skär i skivor. Strimla paprikan. Fräs alla grönsakerna tillsammans även annanasen i bitar i olja 5-10 minuter. Rör om då och då. Blanda kött och grönsaker i en gryta. Fräs ur stekpannan med annanas spad. Tillsätt socker,soya,vinäger och tomatpure. Rör om så att såsen blandar sig och häll den sedan över kött och grönsaker. Låt grytan puttra tills grönsakerna är mjuka.
  2. Krydda låt det stå över natten och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • anluk 6 mars 2008

    Har den oxå bland mina recept. Den är underbart god, lätt och går att dubbla. Vi har haft den på släktkalas för ca 30-40 pers utan problems.

  • Tine 2 juni 2008

    Jag har gjort din sötsura Kinagryta, och den är fantastiskt god. En riktig favorit hemma hos oss kommer det bli. Tack för ett Gott recept! :) Tine

  • asma 15 juli 2009

    Tack för ett toppenrecept. Uppskattades av alla. Högsta betyg från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.