Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sojastekt lax med paksoi och sockerärter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittar du inte paksoi i din butik kan den ersättas med späd vitkål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg laxen i marinaden och låt marinera 15-30 min i rumstemperatur.
  2. Grönsaker: Skölj och strimla salladslök och paksoi. Ansa sockerärterna.
  3. Stek laxen i en panna på medelstark värme 2-3 min per sida.
  4. Woka grönsakerna i en varm panna med rapsolja och sesamolja. Krydda med salt.
  5. Servera laxen med grönsakerna och bulgur eller ris. Använd marinaden som sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.