Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solrosbröd 2 st

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

mycket gott bröd ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i det kokande vattnet ... Låt stå mist 3 timmar eller över natten
  2. Blanda jäst / vatten och tillsätt skålllade degen . Blanda i vetemjölet tills det släpper i bunken ,men degen ska vara lite kladdig ... Låt degen jäsa i bunken 1 time
  3. Baka ut 2 limpor och lägg på plåt för att jäsa i 20 min strö över kli och skåra bröden ..
  4. Grädda i 200 grader i 45 minuter
  5. lycka till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.