Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarmackor med indisk tandoorikyckling och mangoraja

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Macka som gör succé på stranden

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i centimetertjocka skivor, gärna med vinklad kniv för större skivor. Krydda köttet med färdig tandoorikrydda och låt det ligga ett par minuter. Skölj grönsakerna. Strimla isbergssalladen, dela tomaterna i halvor, skär gurkan i bitar och skiva rödlöken tunt.
  2. Blanda samman alla ingredienserna till dressingen. Stek det kryddade kycklingköttet i olja. Het panna och någon minut per sida brukar vara lagomt. Lägg köttet att att svalna.
  3. Snitta upp upp brödet ungefär som korvbröd och stoppa in grönsakerna. Avsluta med stekt kyckling. Mackorna packas in i papper och läggs i sval kylväska när de ska med ut. Mangoraja bjuds till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.