Enkel allt-i-ett-rätt! Bara att vända ihop i pannan.
Instruktioner
- Koka upp vatten och buljongtärning i en djup panna.
- Bryt av nedre delen av sparrisen, skär i mindre bitar och sjud i buljongen ca 3 min. Lyft upp sparrisen och kyl i iskallt vatten.
- Koka quinoan i buljongen ca 20 min tills vattnet har kokat bort. Koka äggen mjuka och krämiga ca 7 min. Häll av kräftstjärtarna i ett durkslag. Halvera avokadon, kärna ur, gröp ur och skiva.
- Skala apelsinerna och skär ut filéerna över en skål. Krama den sista juicen ur hinnorna och använd den till dressingen.
- Dressing:
Blanda samtliga ingredienser. Blanda sparris, avokado, apelsinfiléer och kräftstjärtar med quinoan direkt i pannan eller på ett stort fat. Toppa med dill och citronen i klyftor.
Publicerat den
4 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar