Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsallad med primörer

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräsch sallad till grillningen.Passar både till kött,lax och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka dillen och spara stjälkarna.Skrubba potatisen och koka den precis mjuk i lättsaltat vatten tillsammans med dillstjälkarna.Häll av vattnet och lägg potatisen i en stor skål.Ringla över oljan medan potatisen fortfarande är varm.Koka sparrisen i lättsaltat vatten 3-4 minuter.Spola av i kallt vatten och dela dem i mindre bitar.Ansa och dela rädisorna.Vänd ner sparris,rädisor,dill och citronskal i potatisen.Smaksätt med citronsaft från citronen,flingsalt och svartpeppar.Garnera sedan med med dillvippor och citronskal. Jag brukar även ta i lite rödlök i tunna skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.