Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsoppa med kesoquesadillas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smal soppa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongtärningarna med mjölken och vatten. Lägg i grönsakerna och låt koka under lock ca 10 minuter.
  2. Blanda ut vetemjöl i lite kallt vatten och rör i soppan. Låt koka några minuter. Smaka av soppan med salt och mald vitpeppar.
  3. Lägg ut två av tortillabröden på ett skärbräde. Fördela keson på tortillabröden. Lägg på resterande bröd och tryck ihop.
  4. Stek bröden i omgångar i olja ca 2 minuter per sida. Skär dem i snibbar.
  5. Servera soppan med kesoquesadillas till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cilla1980 8 november 2012

    Mycket snabblagad och god soppa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.