Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchinisoppa med myntasmak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God sommarsoppa som också kan ätas kyld med en klick yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och vitlöken. Skala zucchinin och skrapa ur fröna om den är stor. Liten zucchini behöver bara skivas. Fräs löken och vitlöken i oljan, tillsätt zucchinin, vatten, buljongtärningarna och 15 myntablad. Koka 10-15 minuter . Mixa soppan späd med mera vatten efter behov och smaka av med mera mynta, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.