Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchinisoppa med parmesanflarn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De knapriga ostflarnen lyfter soppan. Om du vill ha en redd soppa, komplettera receptet med ett par matskedar grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Riv osten och lägg ut teskedsstora högar på bakplåtsförsedd plåt. Ugnsgratinera tills osten fått en lätt gyllene färg. Låt svalna på plåten.
  2. Skala och tärna zucchinin. Låt den koka i vatten och buljong i ca 15-20 minuter. Mixa soppan och krydda med salt och peppar. Red den eventuellt med lite grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.