- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ät denna läckra fårostsallad med bulgur och grönsaker, ett bra alternativ för er som gillar stark och nyttig mat.
Instruktioner
- Bryn 1 lök i lite olja i en gryta. Häll i grönsakerna och tillsätt buljongen, smaka av med salt och peppar. Låt det sjuda i svag värme (3;an) i ca. 7 minuter.
- Bryn resten av löken i en panna. Häll i bulgur* när löken är gyllenbrun. Blanda och stäng av värmen, låt stå i ca 5 min.
- (* koka upp bulgur först - tillsätt lite flytande margarin, häll i bulgur, rör om och tillsätt 1 glas vatten. Låt det koka tills vattnet sugs upp, rör om då och då)
- Blanda därefter bulgur med grönsakerna, smaka av med limesaft, lite salt och olivolja. Blanda igen och häll upp blandningen på tallrikar. Skär osten och fördela dem över salladen.
- Ät den gärna ljummen.
Publicerat den
6 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar