Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spännande kycklinggryta med couscoussallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Härligt smakrik kycklinggryta med curry och ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i stora bitar. skala och skär löken i bitar. Smält smöret i en gryta och rör i kryddorna, löken och vitlöken. Låt alltsamman få lite färg i ca 30 sek.
  2. Lägg i kycklingbitarna och bryn dem runt om. Tllsätt de krossade tomaterna och buljongtärningen. Späd ev. med lite vatten och låt puttra 20 min.
  3. Couscous: Tillaga couscousen enl. anvisn på förpackn. Skala och hacka rödlöken, skär salladslöken i bitar och tärna paprikan. Blanda ner alla grönsaker i couscousen. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.