Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti med musslor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Välj glutenfri pasta Välj laktosfitt smör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enl anvisning på förpackningen.
  2. Såsen: Stek all lök i smör i en kastrull. Tillsätt tomater, musselspad, salt och peppar. Koka upp och sjud såsen minst 10 min.
  3. Blanda pastan med tomatsåsen, musslorna, oliverna och spenat. Servera med citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.