Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med pepparotsost och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den här rätten kom till under en resa med lite primitiva förhållanden. man tager vad man haver och ibland lyckas det otroligt bra!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan och ställ undan. Smält ner osten i mjölken och krydda efter tycke. Häll över pastan och värm i ca 2 min. Strö över ruccolan så att den också blir varm, men absolut inte mer. Dela rädisorna i klyftor och lägg över. Servera direkt gärna med tärnad avocado och körsbärstomater till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.