Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med purjolök, tomat och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums! Fast jag använder färskpressad vitlök i stället för vitlökspulver och tar passerade tomater i stället för tomatpuré och vatten. Jag gillar lite kraftigare smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ca 3 l vatten i en rymlig kastrull tillsammans med 3 tsk salt. Tillsätt spaghettin och rör om med en gaffel då och då. Koka 6 - 8 minuter eller enligt anvisning på paketet.
  2. Strimla purjolök och bacon och låt det smälta ihop med matfettet i en kastrull ca 5 minuter utan att få färg. Tillsätt tomatpuré, vatten och kryddor och slutligen den färdigkokta, avrunna spaghettin. Blanda väl.
  3. Servera med riven ost, sallad och vitt bröd som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.