Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med tomat, purjolök och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ca. 3 liter vatten tillsammans med 3 tsk salt. Tillsätt spaghettin, rör om då och då. Koka enligt anvisning på paketet.
  2. Strimla purjolök och bacon, låt smälta ihop med margarinet i kastrull utan att få färg ca 5 min.
  3. Tillsätt tomatpuré, vatten och kryddorna och slutligen den färdigkokta avrunna spaghettin, blanda väl.
  4. Servera med riven ost och vitt bröd som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.