Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk kycklingpaj smalmat

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En jättegod paj som man kan äta en fredags mys

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen ,tryck ut den i en pajform. Nagga pajen, låt vila minst 1 timme. Sätt ugnen på 200 grader. Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter.
  2. Bena ur kycklingen och skär kycklingen i mindre bitar. Skala och hacka lök och fräs i hälften av margarinet i en stekpanna. Rör i saffran, kyckling och räkor. Krydda med salt, peppar och timjan. Vispa ihop ägg och mjölk. Lägg i kycklingblandningen i pajskalet. Häll över äggsmeten och strö på osten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 -35 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.