Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spanska mandlar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-10 portioner
Skriv ut

Jättegoda fritterade/rostade mandlar som tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten i en kastrull och låt mandlarna småkoka i ca 1 minut så dom blir lättare att skala (tänk mandlar till glöggen). Hetta upp en wokpanna eller kastrull med olja motsvarande mandlarna så det precis täcker och låt mandlarna friteras/stekas i ca 4-5 minuter eller tills de börjar ändra färg inte bli bruna. Låt rinna av och salta med flingsalt efter tycke och låt svalna innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 6 mars 2010

    mumms vad gott det här passar till kall öl du tack för receptet blir en solklar 5 monica

  • Daniel96 16 december 2011

    Mkt goda!! Tumme upp!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.