Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris surprise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker sparrisrätt som serveras med ljummen dressing. Pinjenötter och parmesan förhöjer smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa sparrisen, skär bort den nedersta biten. Koka den i lättsaltat vatten 2 minuter. Häll bort vattnet. Skär salladslökarna i tunna slantar.
  2. Blanda salladen med löken och sparrisen och lägg upp på tallrikar. Strö över pinjenötter och ost.
  3. Hetta upp olivoljan med limesaften, honungen och rosmarinhacket i en liten kastrull. Smaksätt med salt och malen svartpeppar. Häll dressingen över salladen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.