Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrisskinka på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott en fredagskväll!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 gr.
  2. Koka riset i vatten med salt ca 12 minuter.
  3. Låt sparrisen rinna av. Lägg några sparrisar på varje skinkskiva och rulla ihop.
  4. Blanda crème fraichen med mjölk.
  5. Fördela riset i en ugnssäker form och lägg skinkrullarna ovanpå. Häll på crème fraichen och strö över osten.
  6. Gratinera mitt i ugnen ca 10 minuter.
  7. Serveras med en sallad och bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.