Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och kycklingpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Läcker, lättlagad rätt att servera till färsk pasta, gärna tagliatelle. Man kan även ta kött från en grillad kyckling istället för filéer. Naturligtvis även färsk spenat istället för fryst.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar o stek i lite olivolja eller smör. Låt sedan spenaten fräsa med en stund. Pressa i vitlöken. Salta peppra efter smak. Skvätt över lite japansk soya, tex Kikkomans. Häll i en skvätt sweet-chilisås och slå över grädden. Låt puttra några minuter. Blanda med nykokt pasta. Ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Adnil08 6 juli 2008

    Bild på den lagade rätten kommer...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.