Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat och potatis tortilla

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gott att servera till någon köttbit.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och tärna potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skala och finhacka löken och fräs den blank och mjuk i matfett utan att bryna. Tillsätt spenat och de kokta potatis tärningarna. Rör kraftigt så att det blir som en grov puré. Salta och Peppra. Bred purén över en av tortillorna, lägg den andra över. Skär upp tårtbitar och stek dem gyllenbruna på spisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.