Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatlasagne

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En mager rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka löken. Fräs lök och spenat i oljan i en stekpanna. Blanda i tomatsåsen.
  2. Häll mjölken i en teflonkastrull och vispa i mjölet. Låt det koka under vispning några minuter. Smaksätt med ost, salt och peppar. Lägg lite spenatröra i en liten ugnssäker form. Varva plattor och röra. Häll över ostsåsen. Gratinera i mitten av ugnen i 15-20 minuter. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.