Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsallad med tranbär

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ljuvliga kontraster i smak och konsistens, krispig spenat, knapriga nötter och mjuka tranbär samsas här i en pikant sötsyrlig dressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg valnötterna på en plåt och rosta dem i ugnen cirka 8 minuter tills de är gyllene. Låt svalna 30 minuter.
  2. Gör dressingen. Vispa olja, socker, vinäger, senap och salt i en liten skål tills väl blandat. Ställ åt sidan.
  3. Skär rödlöken i tunna ringar. Blanda spenat, tranbär, valnötter och rödlök i en stor salladsskål. Ringla över dressingen och vänd ner den. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.