Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda kanelchips

 
Skriv ut

Ett gott tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Tina arken i sin förpackning och lägg sedan bunten i en fruktig kökshandduk.
  2. Blanda socker och kanel på plant underlag med en gaffel.
  3. Dra försiktigt loss ett ark deg i taget. Kavla degen i sockerblandningen 3-4 gånger fram och tillbaka, utan någon nämnvärt tryck på kaveln. Vänd degen och upprepa kavlingen.
  4. Sporra eller skär degen i fyra trekanter. Lägg dem efter hand på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.