Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda strutar

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Baka dina egna spröda strutar. Perfekt att fylla dem med något gott. Ljuvligt goda att äta bara som de är också! Glutenfria. Här behöver du ett rånjärn som finns i välsorterade el- och järnaffärer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt smöret, därefter de torra ingredienserna och till sist vattnet. Låt smeten svälla i ca 1 timme.
  2. Hetta upp ett rånjärn. Lägg 2-3 matskedar smet i mitten av järnet. Grädda rånen ljust bruna. Rulla direkt till strutar och låt dem svalna på galler.
  3. Förvara i tättslutande burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.