Så här snabbt kan man faktiskt laga till en god fiskrätt.
Överraska dina vänner med denna läckra rätt direkt från grytan.
Instruktioner
- Skölj fiskfiléerna och skär dem i 2 cm stora bitar.
Blanda bitarna med citronsaft, salt och peppar.
Lägg mjölet i en djup tallrik och vänd fisken i mjölet.
- Skala och skär potatisen i skivor. Smält matfettet i en stekpanna och stek
potatisen på medelvärme tills de är knapriga, ca 15-20 minuter.
Ta upp potatisen och lägg den åt sidan.
- Hetta upp oljan i stekpannan och bryn fiskbitarna försiktigt tills de är gyllenbruna.
- Hetta under tiden upp grädde, senap och ärter i en kastrull.
Skölj och hacka dillen.
- Häll senapssåsen över fisken och blanda. Vänd försiktigt ner potatis och dill.
Låt sjuda tills potatisen känns färdig och servera direkt ur grytan.
Publicerat den
1 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar