Frasig fisk med salt klick som du gör på ett kick!
Instruktioner
- Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
- Skär fiskfiléerna i jämntjocka bitar. Krydda dem runt om med 1 tsk salt. Vänd dem i vetemjöl, doppa dem därefter i uppvispat ägg och vänd dem sist i ströbröd.
- Stek bitarna i 2 msk smör i en stekpanna på strax över medelvärme ca 3 minuter på varje sida, beroende på fiskens tjocklek.
- Låt ansjovisen rinna av. Hacka den och blanda med kesella och ½ finhackad rödlök.
- Stek potatisen i 1 msk smör ca 2 minuter, blanda ner spenat och 2 krm salt. Strimla den andra halvan av rödlöken och strö över den.
- Servera fisken med varm potatis- och spenatblandning och en klick ansjovisröra. Knäckebröd är gott till.
Publicerat den
9 december 2013
Liknande recept
Skriv kommentar