Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt fisk med banan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Pappas favorit! En gång har det funnits ett skrivet recept till rätten, men det har nu gjorts om många gånger. Kan ändras lite som man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs purjo och äpple med lite curry,efter några minuter hälls riset i och röres om. Tillsätt vatten och salt och koka som vanligt. Dela bananerna på mitten och sedan på längden. Stek dem till fin färg. Håll dem varma. Skär fiskblocket i fiskpinneskivor. Panera i ägg och ströbröd med salt, peppar och lite curry efter smak. Stek dem till fin färg.
  2. Vid servering läggs riset i botten av ett fat och fisk och banan ovanpå. Valfria grönsaker till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.