Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt fisk med grön ärtpuré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den söta ärtpurén till en salt firre är en väldigt god kombination. Servera med färskpotatis och sallad men lägg då till kalorier. 387 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ärterna enligt anvisning på förpackningen. Skala och grovhacka vitlöken. Häll av och mixa ärter, vitlök och créme fraiche med en stavmixer till en slät puré. Värm purén i kastrull strax före servering, rör i osten tills den smälter och smaka av med salt och peppar.
  2. Vänd fiskfiléerna i ströbrödet, salta och peppra. Stek dem gyllene i smöret 3 minuter per sida.
  3. Servera fisken med ärtpurén, en citronklyfta och gärna kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.