Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt fisk med hummus

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

295 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär aubergine, tomat och lök i bitar. Stek fisken i olja i en stor stekpanna ca 3 min på varje sida.
  2. Stek samtidigt grönsakerna bredvid fisken i pannan. Krydda med koriander, spiskummin och salt.
  3. Mosa kikärterna och blanda med yoghurt, vitlök, salt och peppar.
  4. Servera fisken med hummus,limeklyfta och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.