Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt oxfilé med krämig getostpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet i brynt smör och olja till gyllene stekyta.
  2. Tillaga köttet klart i ugn i 160 C i ca 10 minuter eller till en innertemperatur på 56 C.
  3. Låt köttet vila i 5 minuter innan servering.
  4. Strimla paprikan och stek den hastigt med rödlök och salladslök i lite olivolja.
  5. Blanda grönsakerna med potatis, persilja, getost och créme fraiche, salta och peppra.
  6. Blanda i spenat innan servering och toppa köttet med persilja och salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.