Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt strömming med kaprispotatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God mat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd yttersidan av strömmingsfiléerna i blandning av vetemjöl och rågmjöl. Lägg sedan strömmingsfiléerna parvis med en knippe dill mellan filéerna .
  2. Värm upp en klick smör i stekpanna på medelvärme. Lägg ned strömmingsfiléerna i pannan och låt dem steka 2-3 min på varje sida.
  3. Skiva den varma kokta potatisen i breda skivor, lägg på ett fat. Häll över kapris och pressa saften av en ½ citron över. Skär resterande citron i klyftor och garnera tallriken.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 4 februari 2009

    Alltid gott med strömming, men potatisen är nog det bästa. Jag bara älskar kapris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.