Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta nudlar med lövbiff och rostad lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På mindre än 20 minuter så får du en rykande skål med smakrika asiatiska nudlar på bordet. Tillsätt gärna riven ingefära och vitlök för extra sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj av i kallt vatten så att de inte blir överkokta av eftervärmen.
  2. Strimla lövbiffen. Låt den marinera i ½ dl av hoisinsåsen minst 5 minuter. Hetta upp olja i en stekpanna eller wok. Stek/woka köttet i omgångar. Vänd ihop nudlarna med kött, salladslök och spenat. Tillsätt resten av hoisinsåsen och dra av från värmen när allt är varmt. Smaka av med salt.
  3. Toppa med rostad lök och servera med en limeklyfta och eventuellt färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.