Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

stekta plommon med ädelost, rostad mandel och brödsmul

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittade en broschyr med massor av god mat i mataffären. Toppensommarmat som vi kommer att göra massor av fler gånger i sommar Vi har testat och bytt ut plommonen mot nektariner och det funkar också bra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek rågbrödssmul och mandelhack i 1 matsked av oljan. Stek därefter plommonklyftorna i resten av oljan, några minuter på varje sida.
  2. Lägg upp dem på ett fat och strö över smulblandning, persilja och ädelost. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.